fbpx

Salvage, Reaching as we fall en canyon literatureSalvage

23mar(mar 23)19:3019:30(GMT+01:00) Salvage, Reaching as we fall en canyon literatureSalvagemetalcore en deathcore metal avond

Event Details

Op zaterdag 23 maart komt er een episch metalconcert naar OJC Fascinus dat je absoluut niet wilt missen! Drie verpletterende metalbands zullen het podium betreden en je meenemen op een reis door rauwe riffs, krachtige drums en brullende vocalen.

Salvage

Salvage is een hardcore-/metalcore band met 5 leden afkomstig uit het westen van Nederland. De band combineert stijlen uit het bredere spectrum van metal en hardcore stijlen waarbij ook een vleugje post-hardcore toegepast wordt. Salvage maakt zowel melodieuse, subtiele met breakdowns verweven muziek en brengen dat overtuigend over bij hun live optredens.

Canyon Literature

Afkomstig uit Nederland, een onwaarschijnlijke combinatie van geest en muziek gecombineerd in de Deathcore band Canyon Literature. Canyon Literature combineert alles wat iemand interesseert deze week: zinderende blastbeats, smeltende solo’s, oneindig gestemde gitaren, verpletterende breaks of intimiderende ritmische gekkigheid, en is zeker een van de meest bands ter wereld.

Reaching as we fall

Reaching As We Fall is een genre-buigende melodieuze hardcore/metalcore band. We proberen zo divers mogelijk te zijn door veel elementen waar we van houden in onze muziek te brengen, zoals synthwave en lo-fi hiphop. We zouden onze algehele sfeer in sommige opzichten als enigszins uniek omschrijven en zijn niet bang om allerlei genres te gebruiken om ons uiteindelijke stuk te maken. Omdat onze instrumentale nummers boeiend en episch zijn, zijn de teksten erg soulvol. Reaching As We Fall spreekt over psychische aandoeningen en worstelt door het leven op persoonlijk niveau en probeert mensen te laten weten dat ze niet de enige zijn. We zeggen altijd dat we allemaal reiken terwijl we vallen, omdat het niet alleen ons verhaal is… het zijn al onze verhalen. Dit is een band bestaande uit mensen die niet geketend zijn en echte, oprechte verhalen zullen schreeuwen, ondersteund door emotionele en keiharde muziek.

Time

23/03/2024 19:30(GMT+02:00)

Tickets

tickets

O.J.C. Fascinus

Get Directions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *